Ren företagsblogg

Kan man ta en webbside-design och helt sonika bråka om den till ett WordPress-tema? Så att bloggen ser likadan ut som resten av siten, och besökarna därför inte upplever att de kastas bort från företagets hemsida när de klickar på ”Blogg”.

Ja, det hade jag funderat över ett tag, så igår fick jag lite tid och energi över och satte mig helt enkelt ner och testade. Det kan ju inte vara så svårt, eller?

Nej, det var inte så svårt, minsann! Goda kunskaper i hur man bygger ett WordPress-tema underlättar ju så klart. Jag sneglade lite bland annat här för att fräscha upp minnet om vad som ska ligga var, och så gick det som en dans.

En bieffekt av detta är ju också att jag har nu separerat min privata blogg och företagets blogg. Det är något jag tänkt göra ett tag. Ibland har man en dålig dag och känner för att vräka ur sig lite personligt ”klet” på sin privata blogg. Då ska väl inte det ligga och smeta runt i direkt anslutning till företaget, tycker jag. Det känns helt enkelt inte relevant. Inte heller inlägg om att jag är glad hör ju till företaget, även om sådana inlägg är trevligare att läsa.

Men ni som med spänning följer utvecklingen av Vidde Webb; vilken typ av inlägg vill ni se här i framtiden? Skicka en kommentar nedan! Jag älskar kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.