Fakturor…

Jag tyckte inte det var så kul att sortera papper, men det inspirerade till ordning bland Vidde Webbs fakturor. Ja, det var redan ordning där, förstås, men jag fick igår möjlighet att begära ut provision från Loopia (som jag är återförsäljare för), och det genererade en faktura till dem som de skapade själva. Det störde liksom min aura att fakturan inte fanns i mitt kundsystem. Alla pengar som ska komma in ska finnas i elektroniska underlag där, så att jag kan hålla koll!

Det krävde lite knappar och doningar, så jag tog tag i saken och ordnade det. Nu är det städigt igen, och mitt system kommer säga till mig om Loopia inte betalar i tid! 🙂

Ordning och reda. Dessvärre gick det åt en del tid eftersom jag tyckte att en del annan kod behövde städas upp också. Det är egentligen mycket kod som behöver städas upp… Jag har inte mycket erfarenhet av att bygga sådana system och var lite skakig i början när det skulle struktureras. Många projekt mår förresten bra av att startas om då och då, enligt min erfarenhet. Saken är bara att man ska ha tid att göra det!

Jaja, det fungerar ju fint, och det är ordning. Det är bara mitt superpedantiska sinne som vill skriva om alltihop med annan struktur. Nu när jag tänker efter är jag inte helt säker på vad jag tycker att problemet är ens…

Näe, om man skulle ta och sortera lite mera fysiska papper. Det vore väl bra om mitt köksbord blev ledigt igen någon gång.

2 tankar kring ”Fakturor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.