Kampanj denna vecka: .store 10 kronor

Denna vecka kör vi billigare pris på flera domännamn! Jag har fortfarande inte byggt ett kampanjsystem här på sidan, så maila till info@viddewebb.se eller lägg beställningen här på sidan och skriv med koden NOVEMBERSTORE i meddelandefältet så fixar jag rätt pris på fakturan.

Vilken dag som helst ska jag bygga till så jag kan ha kampanjer i beställningsflödet också. Det ligger på min att-göra-lista!

Jaja, beställ nu så du får världens bästa e-postadress eller ett coolt namn att ge ut istället för ett IP till din spelserver eller varför inte sätta upp en ny hemsida? Kanske en webbshop?

Alldeles tillgänglig

I fredags valde jag att lämna min anställning för att endast ägna mig åt mitt företagande istället. Jag har massor med planer och idéer så jag tror det kommer bli riktigt kul och lärorikt!

Det var allt jag hade att berätta nu, men det var rätt stora nyheter för mig, så det räcker väl? 🙂 Det betyder att jag har möjlighet att ägna mig åt saker jag tidigare tackat nej till på grund av tidsbrist. Bara en sådan sak!

Det kommer med stor sannolikhet mer längre fram!

Black Friday, .se-domän 5 kr

Nu är det dags igen för en kampanj! 5 kronor för .se-domäner till och med lördag, kör vi. Dags att registrera det perfekta domännamnet till det där webbprojektet du gått omkring och funderat på att genomföra. Eller varför inte bara skaffa en snyggare e-postadress?

Jag har redan passat på att registrera en domän till en hemsida jag har tänkt göra ett tag. Jag hade tänkt lägga den på en subdomän, men det blir ju mycket snyggare med en egen domän, som med matplan.se eller varför inte oseriös.net? 🙂

Beställ här!

Själv kom jag hem från Serbien natten mellan lördag och söndag och känner mig fortfarande överväldigad över allt vi var med om. De har så mycket god mat och vänliga människor där!

Jag var alltså där med Loopia och pratade med våra utvecklare om en massa nya sätt att jobba. Det blev helt klart en nytändning för mig. En massa nya grejer att sätta sig in i och lära sig. Det gillar jag!

Utanför Loopias kontor i Niš, Serbien

Priset gäller nyregistrering av domännamn med tld .se som kan genomföras denna vecka