Kampanj denna vecka: .store 10 kronor

Denna vecka kör vi billigare pris på flera domännamn! Jag har fortfarande inte byggt ett kampanjsystem här på sidan, så maila till info@viddewebb.se eller lägg beställningen här på sidan och skriv med koden NOVEMBERSTORE i meddelandefältet så fixar jag rätt pris på fakturan.

Vilken dag som helst ska jag bygga till så jag kan ha kampanjer i beställningsflödet också. Det ligger på min att-göra-lista!

Jaja, beställ nu så du får världens bästa e-postadress eller ett coolt namn att ge ut istället för ett IP till din spelserver eller varför inte sätta upp en ny hemsida? Kanske en webbshop?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.