Nytt utseende och nya tjänster

Jag har ägnat helgen åt att skapa lite nytt utseende för Vidde Webb’s hemsida. Jag hittade en gratis-mall som jag modifierade lite efter mina behov. Vips såg allt mycket ljusare ut. Den tidigare hemsidan hade ett utseende som bara var till för att hålla det enhetligt med bloggen, men jag bestämde att det varken var prioriterat eller särskilt lyckat. Det var en bra idé, men det kändes aldrig riktigt rätt.

Beskåda!

En spännande ny grej är att du nu kan beställa domännamn som är upptagna via Vidde Webb. De läggs upp för bevakning och registreras automatiskt på dig om de blir lediga. Registreringen sker till ordinarie pris, och oavsett hur länge bevakningen behöver ske kostar själva bevakningen bara 100 kronor plus moms i startavgift. Billigt va?

Jag skyndade mig naturligtvis att lägga upp några domännamn själv så snart tjänsten var klar. Nu är det bara att hoppas på att de inte förnyas av nuvarande ägaren.

6 tankar kring ”Nytt utseende och nya tjänster

  1. Pingback: Johanna Julén
  2. Nya designen är ju väldans mycket snyggare – ja. 🙂 Förstår precis att du ville hålla det likt bloggen förut, men det här ser så mycket proffsigare ut. Snajsigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.