Badbollen är rund – billigare webbhotell

Jag har hört att bollen är rund. Jag har även hört att det är sommar och att det finns annat i livet än att titta på fotboll. Loopia har en lustig video om det:

Själv tycker jag då att badbollar är mycket mer intressanta än fotbollar. Inte för att jag vågat mig i närheten av vatten ännu då, men fortfarande… Så för att fira att den svenska sommaren kommit (ni vet, den där man sitter inne med sin badboll och tittar ut på regnet, mest) så bestämmer jag att nu får man 31,415% rabatt om man beställer webbhotell hos mig.

Varför 31,415%? Det är ju rörigt! Nej, jag tänker att pi är 3,1415 ungefär (lite mer exakt 3,141592654 men sedan kan jag inte fler siffror) och pi är jättepraktiskt om man vill räkna ut volymen på sin badboll. 4 gånger radien upphöjt i tre delat i tre. Eller, ”Fyyyra pierrtre geenom treee”, som min klasskompis på gymnasiet brukade sjunga. Det sätter sig, ska ni veta! Här kan ni läsa mer om sfärer och matematiken runtomkring.

Eller så struntar du i all krånglig matematik, tänker ”Badboll” och beställer webbhotell bums! Du har tre veckor på dig, och rabatten är ju tio badbollar ungefär. 😉

Beställ webbhotell nu – 31,415 % rabatt

Erbjudandet gäller t o m 2012-06-30 vid beställning av webbhotell, Privatpaket eller Företagspaket. Priset gäller första årsavgiften för webbhotellspaketet vid årlig fakturering.

1 tanke kring ”Badbollen är rund – billigare webbhotell

  1. Pingback: Johanna Julén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.