”Mina sidor” på Lurpassa.se

Jag sa ju tidigare att jag hade lite idéer för Lurpassa.se, och jag var bara tvungen att ordna till det hela!

Nu kan man, så fort man lagt en beställning, gå hit och begära ut användaruppgifter för den e-postadress man använt. Har man använt någon annans e-postadress så är det någon annan som får inloggningsuppgifterna, så gör inte det. 😉

Man får sedan välja inloggningsuppgifter själv.

Väl inloggad kan man ta bort de bevakningar man beställt, ångra raderingarna och se vilka domäner man redan har aktiva. Självklart kan man även uppdatera sina kunduppgifter så att fakturor och användaruppgifter hamnar rätt.

Man måste inte, men visst är det lite kul att kunna? Har man väntat på en domän i flera år kanske man inte vill ha den längre heller, och då är det ju bra att kunna ta bort bevakningen! Visst kan man be mig göra det, men tänk om det är mitt i natten när man kommer på det?

Är du redan kund vore det väldigt snällt om du kunde testa att logga in och rapportera allt som eventuellt ser konstigt ut till mig så att jag kan fixa det pronto! Det vill säga, allt utom designen med de neongröna knapparna. 😉 Jag ska fixa det också.

Nästa idé är väl att kunna beställa utan att behöva ange användaruppgifter om man är inloggad. Det är ju så självklart så att jag undrar varför jag inte redan gjort det… 🙂 Det var väl det där med tid…

1 tanke kring ””Mina sidor” på Lurpassa.se

  1. Pingback: Johanna Julén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.