96% rabatt på VPS

Best_in_class_cloud_vps_hosting_UKVill du testa att lägga upp din egen VPS är nu ett ypperligt tillfälle. Just nu får du nämligen VPS för löjligt låga 15 kronor per månad första året!

Passa på att beställa nu!

Personligen är jag väldigt nöjd med den VPS jag har och som ger mig mycket större frihet än den delade hosting jag använde mig av innan. Vissa av mina sidor ligger fortfarande kvar på den delade hostingen, men jag lägger alla nya versioner på VPS:en. För företagare skulle jag säga att det är guld värt i och med den ökade prestandan och möjligheter att installera vad man önskar.

Frågor på det? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.