Gratis startavgift

Går du och funderar på att beställa webbhotell? Kanske har du stora planer för hur just din kommande hemsida ska se ut, du behöver bara någonstans att lägga upp det hela.

Det är ju en djungel där ute av webbhotell. En del alternativ är ultrabilliga, och då brukar det märkas både på service och själva tjänsten. Andra är rent ut sagt snordyra, så hur vet man vart man ska lägga sig?

Eftersom Vidde Webb är återförsäljare hos Loopia kan det tyckas lite vinklat, men jag säger ändå att det är det bästa webbhotellet. Jag har provat en del, och ingenstans har jag fått så bra support, tjänst och kundzon till det priset.

Beställer du genom Vidde Webb slipper du dessutom startavgiften! I övrigt får du allt du skulle fått hos Loopia direkt, och lite till. Jag finns här om du skulle behöva lite hjälp med sidan. Loopia har inte script-support, som det heter, så de gör inte ändringar på din hemsida åt dig, men den tjänsten har du istället här!

Så lite billigare, och lite bättre. Vad väntar du på? Beställ webbhotell genom Vidde Webb nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.