Asienkontakt.net

Det har ju varit lite glest mellan uppdateringarna här, så jag har inte skrivit om den nylanserade sajten som Vidde Webb ordnat med ännu!

Asienkontakt drivs av driftiga Christina Nygren, och om man går in på Asienkontakt.net kan man läsa om allt Asienkontakt gör och vad Christina har åstadkommit.

Det finns även information om butiken i Stockholm där man bland annat kan köpa överkast, gardiner och annat som är broderat av kvinnor norr om Dhaka.

Det var ett roligt och omfattande projekt att utforma en hemsida som på ett överskådligt sätt kunde förmedla allt detta, och jag är väldigt nöjd med hur det blev.

Jag utgick från ”Mystique theme” av digitalnature som jag bytte bakgrundsbild på. Jag har även ändrat typsnitt lite här och var samt hyfsat i CSS-kod där jag tyckte att det behövdes. Eftersom sidan kommer vara rätt så statisk behövdes inga större kodingrepp eller avancerade plugins.

Ett plugin som har blivit lite favorit är Dynamic Widgets som gör att man inte behöver visa fram samma innehåll i högerkolumnen (eller vart man nu har sina widgets) hela tiden. Himla praktiskt, tycker jag.

Nu ska jag njuta av helgen med människor jag tycker om. Hoppas ni har en bra helg också!

1 tanke kring ”Asienkontakt.net

  1. Pingback: Johanna Julén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.