Nya mål

Man kan ju inte arbeta hela tiden, och man kan inte låta bli att arbeta helt… Jag började titta på hur mycket jag jobbat i mitt företag senaste veckan och såg 14 timmar. Det kändes för mycket, så jag började tänka över vad som kanske kan vara rimligt. Jag kom fram till 9 timmar; en timme per vardag och två timmar per helgdag. Det ger ju massor av tid över, men man får en hel del gjort!

Så nu tror jag att jag ska sikta på det. Anne sa åt mig att det var meningen att jag skulle tycka om livet. Så det tänker jag försöka göra.
Som synes ligger jag före. Men i morrn har jag ändå lite saker med en hemsida att fixa. Vi vill få ut den snart. Helst denna vecka. Jag tror det är rimligt.

Men nu ska det inte bli ett sånt där måste-mål av det här. Det ska bli ett sånt där vi-siktar-på-det-mål. Eller som en normal-mängd av arbete. Så kan jag veta när jag jobbat för mycket och borde chilla, och när jag inte jobbat mycket alls och kan slänga ett gäng timmar på utveckling eller så utan att få dåligt samvete över att annat inte får tid.

Apropå att tycka om livet har jag kommit på att jag är ju en gamer! Gamers spelar en massa spel. Det flyger inte att säga ”jag har inte tid med det just nu”. Till slut känner man inte att man har tid med livet alls.

En annan målsättning är att ta upp hästandet igen. Det finns ju ett stall på Rocklunda. Jag borde rida där, tror jag. Det är i alla fall nära så att jag inte behöver bil för att ta mig dit. Någon vacker dag ska jag se till att ringa dem. Jag är ju hästtjej också, och sådana behöver rida och umgås med hästar. Vet ni, jag skulle vara så lycklig över att bara få stå bredvid en häst och kanske rykta den en stund. När jag var som mest nere hade det plockat upp mig så in i norden, och jag visste om det. Så varför tar jag inte tag i det?

Just nu ska jag i alla fall se till att sova lite.

1 tanke kring ”Nya mål

  1. Pingback: Johanna Julén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.