Spännande projekt

Tjuvtitt på den nya delen av den här sidan…

Jag har inte ens fått upp den nya delen av min hemsida som presenterar min verksamhet än, och redan är det stort intresse för vad jag kan hjälpa till med i olika projekt och verksamheter! Det är hur roligt som helst, även om jag ibland oroar mig för om jag ska hinna med allt. Men det ska vi inte behöva vara oroliga för, eftersom jag har lösningar för det med. Visst är det bra?

Den här veckan har jag ägnat den mesta tiden åt att bygga det bakomliggande systemet jag rapporterar tid och skapar faktura-underlag i. Det är lite för roligt att flytta runt på sådan data, och jag tror jag måste sluta väldigt snart. Jag har skickat beställningssidan för påsyn till pojkvännen och en kompis, och de gillar den.

Så då avancerade sidan till att bli skickad för påsyn till duktiga Sanna som sköter min bokföring. Hon har bra koll på avtal och annat också, så jag förväntar mig att hon ser med en annan kritisk blick på sidan. Så vi får se vad hon säger. Tekniskt kan jag meddela att det hela fungerar väldigt väl i alla fall. 🙂

Om nu beställningssidan klarar alla kontroller så kanske ni ser den här snart! Spännande värre, skulle man kunna säga. Det är roligt att ha ett företag, och tack vare Sanna slipper jag magknip för bokföringen. Det är underbart skönt.

1 tanke kring ”Spännande projekt

  1. Pingback: Johanna Julén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.